Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

fixline
Topshøjvej 34
4180 Sorø
CVR nr.: 19139492
Telefon: 21174117
Email:

Reklamer over for hele Danmarks hestefolk

Vejledning til at få dig i gang

Du kan nemt og hurtigt oprette dit høhotel og komme i gang med at tjene penge på din tomme boks eller fold. Når du opretter dit opslag, stiller vi dig de spørgsmål gæster vil have svar på, når de booker. Du skal beskrive dit høhotel, give oplysninger om, hvad der er særligt ved høhotellet, herunder også eventuelle særheder de kan forvente. Jo mere detaljeret din beskrivelse er, des mere kan din gæst se hvad de kan forvente.

Først opretter di dig som vært – og dernæst det antal høhoteller som du har plads til. Har di plads til 3 ryttere med heste på een gang skal du oprette høhotellet 3 gange. Vi hjælper dig gerne med kopieringen.

Tips undervejs

Hvis du har problemer med at blive booket, giver vi dig råd om priser, indstillinger og andre opdateringer, der kan hjælpe dig med at få reservationer hurtigere.

Tusinder af danske ryttere

Når dit opslag er færdigt, kan ryttere fra hele Danmark finde dit høhotel i søgeresultaterne.

Vær vært, når du vil

Der er intet minimum antal nætter du skal være vært i eller obligatoriske perioder, hvor du skal være vært, så du kan reservere datoer, hvor du ikke kan have nogen boende. Du bestemmer helt selv hvornår du vil have nogen boende.

Vælg priser, du har det godt med

Du vælger selv priser per nat. Der kan vælges en hverdagspris og en weekendpris. Du kan nemt tilføje priser for ekstra services såsom madpakke, aftensmad, bad, mugning, græs osv. Du bestemmer selv hvilke services du vil oprette og hvad du vil tage for dem.

 

Koordiner kalendere hurtigt

Du kan forbinde din Horsebnb-kalender med dine andre kalendere for at undgå at blive booket, når du ikke kan være vært eller allerede har en reservation. Det giver dig mulighed for at holde alle kalendere ajourført automatisk.

Opret ordensregler for dit høhotel

Du kan tilføje regler og vilkår for dit høhotel således gæsterne kan se hvad de skal rette sig efter.

Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt

Vores team er til rådighed 24/7 for at hjælpe dig via telefon eller e-mail. Teamet kan hjælpe dig med alt fra problemer med at oprette dit opslag til bekymringer i forhold til gæster.

Opret dit høhotel gratis

Du kan fremvise dit høhotel til tusinder af hestefolk uden tilmeldings- eller medlemsgebyrer.

 

Modtag en booking

Horsebnb opkræver prisen fra hver gæst inden ankomst for at sikre, at du som vært, altid bliver betalt til tiden. Du skal aldrig håndtere betalinger direkte med gæsten.

 

Bliv betalt efter indtjekning

Dit udlejningsgebyr opsamles i en ”wallet” under din brugerprofil. Her har du mulighed for at bede om udbetaling når gæsten er tjekket ind og alt er som det skal være. Udbetalingen vil være på din konto i løbet af 7-14 dage.

Ekstra penge for serviceydelser

Du kan opkræve ekstra gebyrer på forhånd for ting som madpakker, aftensmad, bad, mugning, græs osv. Du bestemmer selv hvilke services du vil oprette og hvad du vil tage for dem.

Tilpas til dine behov

Du kan vælge tilpassede priser for sæsoner, weekender og andre nætter, hvor du vil bestemme, hvad du tager.

Du kan også tilbyde ugentlige eller månedlige rabatter til ryttere, der gerne vil reservere et lidt længere ophold.

Hvor meget koster det at udleje mit høhotel?

Det er helt gratis at tilmelde sig Horsebnb og slå sit høhotel op. Når du får en reservation, opkræver vi et servicegebyr  på 10 % for rytteren, som hjælper med at dække omkostningerne ved at drive horsebnb.dk.

Hvordan finder jeg ud af, hvor meget jeg bliver betalt?

Den udbetaling, du modtager, er din pris pr. nat + diverese tilvalgte services.

Gæster betaler et servicegebyr til Horsebnb.dk ud over prisen for dit opslag, og derfor er den samlede pris, gæsterne ser, højere end din udbetaling.

Fair tovejsomtaler

For at hjælpe med at skabe tillid og ry på Horsebnb.dk kan gæster og værter omtale hinanden efter hvert ophold. Inden du er vært for en gæst, kan du tjekke andre værters omtale af vedkommende.

Nem kommunikation med gæster

Hvis du har spørgsmål eller vil afstemme forventningerne før et ophold, kan du lære gæsterne at kende på forhånd ved at bruge vores sikre beskedværktøj.

Krav for at booke

Du har mulighed for at gennemgå reservationer på forhånd eller sørge for bedre kontrol over, hvem der kan booke. Når du opretter dit opslag kan du vælge at gæster skal anmode om booking, således du skal godkende inden den endelige booking finder sted. Alternativt er direkte booking hvor gæsten booker med det samme.

Dit høhotel, dine regler

For at hjælpe med at fastsætte forventningerne kan du tilføje ordensregler, som gæster skal acceptere, før de booker, f.eks. restriktioner mht. rygning eller arrangementer. Hvis en gæst overtræder en af disse regler, efter vedkommende har booket, kan du annullere reservationen.

 

Profiler

Alle på Horsebnb.dk har en profil, der hjælper gæster eller værter med at lære hinanden at kende. For at booke eller udleje skal du give Horsebnb.dk dit fulde navn, din fødselsdato, dit telefonnummer, betalingsoplysninger og mailadresse.

Sikkert meddelelsessystem

Med vores sikre beskedværktøj kan du lære en vært eller gæst at kende og stille spørgsmål om et opslag eller en oplevelse på forhånd. Når reservationen er booket, kan du bruge det til nemt at sende beskeder til hinanden for at arrangere ting som indtjekning og rutebeskrivelse.

Omtaler

Hvis du gerne vil vide, hvad andre syntes om en potentiel gæst, vært, høhotel eller oplevelse, skal du blot se på deres omtaler. Gæster og værter kan kun skrive omtaler om hinanden, når en reservation er gennemført, så du ved, at den feedback, du ser, er velbegrundet og ægte.

 

 

Ansvarligt værtskab i Danmark

Vi har lavet denne artikel for at hjælpe værter på Horsebnb.dk med at blive fortrolige med værtsansvar og for at give et generelt overblik over forskellige love, bestemmelser og best practice, der kan have betydning for værter. Du er forpligtiget til at sørge for, at du følger de love og øvrige bestemmelser, der gælder i Danmark.

Vi anbefaler, at du foretager din egen research, da denne artikel ikke er udtømmende og ikke udgør juridisk eller skattemæssig rådgivning. Da vi ikke opdaterer denne artikel i realtid, skal du tjekke alle kilder og sikre dig, at oplysningerne ikke er blevet ændret for nylig.

Indholdsfortegnelse

Nationale skatter

Bemærk venligst: Den 4. april 2019 stemte det danske Folketing om en ny boligdelingslovgivning. Al foreslået lovgivning er nu vedtaget og bliver indført i faser i perioden 2019-2021.

https://nyeforretningsmodeller.dk/skat-i-deleokonomi

Skat er et komplekst emne. Dine skatteforpligtelser kan variere afhængigt af dine særlige forhold, så vi anbefaler, at du undersøger dine forpligtelser eller konsulterer en skatteekspert for at få mere specifikke oplysninger.

Generelt er de penge, du tjener som vært på Horsebnb.dk, skattepligtig indkomst, som kan være underlagt forskellige skatter såsom lejeafgift, indkomstskat eller moms.

I Danmark er skatteskemaerne klar hvert år i marts. Din forskudsopgørelse kan efterfølgende ændres gennem hele skatteåret for at afspejle ændringer i indkomsten. Forhør dig hos de danske skattemyndigheder for at finde ud af, om du skal indberette det beløb, du tjener på at være vært. Det er også en god idé at finde ud af, om du er berettiget til andre fradrag som f.eks. skattelettelser og fradrag.

https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2236769

Generelle bestemmelser og tilladelser

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har lov til at udleje i din ejendom. Nogle eksempler på restriktioner omfatter kontrakter, love og fællesskabsregler. Kontakt en advokat eller lokal myndighed for at få mere at vide om de bestemmelser, begrænsninger og forpligtelser, der gør sig gældende i din situation.

Du kan bruge de generelle oplysninger i denne artikel som udgangspunkt for værtsreglementer og -tilladelser.

Kontraktlige aftaler og tilladelser

Nogle gange har lejemål, kontrakter, bygningsbestemmelser og fællesskabsregler begrænsninger i forhold til fremleje eller værtskab. Gennemgå eventuelle kontrakter, du har underskrevet, eller kontakt din udlejer, kommune eller anden myndighed.

Du kan muligvis få føjet et tillæg til dit lejemål eller din kontrakt, der kan give klarhed om bekymringer, ansvar og forpligtelser for alle parter.

Restriktioner ved boliglån

Hvis du har et boliglån (eller en anden form for lån i boligen), skal du kontakte udlåneren for at sikre, at der ikke er restriktioner i forhold til udleje eller værtskab.

Restriktioner ved socialt boligbyggeri

Socialt boligbyggeri er normalt underlagt bestemmelser, der forbyder fremleje uden tilladelse. Kontakt dit boligudvalg eller din boligforening, hvis du bor i et socialt boligbyggeri og er interesseret i at blive vært.

Samboer

Hvis du deler din bolig med andre, skal du overveje at indgå en formel aftale med dine samboer for at lave en forventningsafstemning. Samboaftaler kan omfatte, hvor ofte du planlægger at være vært, gæsteetikette, om I skal dele indtægten med mere.

EU’s forbrugerbeskyttelseslovgivning

Ifølge EU’s forbrugerbeskyttelseslovgivning skal du, når du udbyder varer eller tjenesteydelser online, give dine kunder specifikke oplysninger. Når du er vært via Horsebnb.dk, betragtes det som en serviceydelse.

Misbrug

Vi træffer passende foranstaltninger, hvis nogen underretter os om muligt misbrug.

Sikkerhed

Vi går op i vores værters og deres gæsters sikkerhed. Du kan give dine gæster ro i sindet ved at tage nogle enkle forholdsregler såsom instrukser for nødsituationer og at påpege mulige farer.

Kontaktoplysninger i nødsituationer

Vedlæg en kontaktliste med følgende telefonnumre:

 • Lokale nødopkaldsnumre
 • Nummeret til det nærmeste hospital
 • Det telefonnummer, du kan kontaktes på
 • Et nummer til en backupkontakt (hvis gæsterne ikke kan få fat i dig)
 • Telefonnumre til smed og dyrlæge

Det er desuden en god ide at sikre, at gæsterne ved, hvordan de bedst får fat i dig i tilfælde af en nødsituation. Du kan også kommunikere med gæster ved hjælp af beskeder på Horsebnb.dk som et sikkert alternativ.

Førstehjælpsudstyr

Sørg for at have en førstehjælpskasse i boligen/stalden, og fortæl dine gæster, hvor den er. Kontroller den regelmæssigt, så du kan fylde den med nye forsyninger, hvis de er opbrugt.

Brandforebyggelse

Hvis du har gasapparater, skal du følge alle gældende forskrifter for gassikkerhed og sørge for, at du har en fungerende kuliltealarm. Sørg for, at der er en brandslukker, og husk at vedligeholde den regelmæssigt.

Udgange

Sørg for, at du har en tydeligt markeret brandudgang. Læg et kort over ruten, som er nemt for gæsterne at få øje på.

Fareforebyggelse

Her er nogle måder, du kan forebygge potentielle farer på:

 • Undersøg dit høhotel for at identificere områder, hvor gæster kan snuble eller falde
 • Fjern de farer, du identificerer, eller afmærk dem tydeligt
 • Fjern eller lås genstande inde, hvis de kan være farlige for dine gæster
 • Efterse hegn og tjek der er strøm på
 • Sørg for der ikke er skarpe genstande i boksen hvor hesten kan komme til skade

Børnesikkerhed

Nogle gæster rejser med unge familiemedlemmer og skal vide, om dit høhotel passer til dem. Du kan bruge sektionen Yderligere bemærkninger på din Horsebnb-konto til at angive potentielle farer eller indikere, at dit høhotel ikke er egnet til børn og babyer.

Høflighed

Ansvarligt værtskab indebærer også at hjælpe dine gæster med at forstå, hvordan man bedst interagerer med dit lokalsamfund. Når du formidler lokale regler og skikke til dine gæster, hjælper du med at skabe en fantastisk oplevelse for alle.

Ejendomsregler

Hvis din ejendom har fælles områder eller fælles faciliteter, skal du fortælle gæsterne om reglerne for disse steder. Hjælp gæsterne med at sortere affald korrekt og følge lokale retningslinjer for genbrug ved at give skriftlige instrukser.

Naboer

Det er normalt en god idé at fortælle dine naboer, at du planlægger at være vært. Dette giver dem mulighed for at fortælle dig, om de har nogen bekymringer eller overvejelser.

Støj

Gæster booker gennem Horsebnb.dk af mange grunde, herunder ferier og fejringer. Fortæl dine gæster i god tid, hvordan støj påvirker naboerne, for at få en mere gnidningsfri oplevelse.

Hvis du er bekymret for, at dine nærmeste omgivelser bliver forstyrret, er der forskellige måder, du kan begrænse overdreven støj på:

 • Indfør en politik om tidspunkter, hvor der skal være ro
 • Angiv, at din bolig ikke er egnet til børn eller babyer
 • Forbyd fester og ekstra uregistrerede gæster

Parkering

Fortæl dine gæster om eventuelle parkeringsregler for din bygning og nabolaget.

Privatliv

Respekter altid dine gæsters privatliv. Det er ikke lovligt at opsætte overvågning hvor gæster opholder sig. Er der overvågning i staldafsnit skal der skiltes tydeligt.

Rygning

Hvis du ikke tillader rygning, foreslår vi, at du opsætter skilte for at minde gæsterne om dette. Hvis du tillader rygning, skal du sørge for, at der er askebægre i de dertil beregnede områder.

Forsikring

Tal med din forsikringsagent eller dit forsikringsselskab for at finde ud af, hvilke forpligtelser og begrænsninger samt hvilken dækning der kræves i netop din situation.

Horsebnb.dk har ingen ansvar og forpligtelser i forbindelse med udlejning af dit høhotel. Sørg for du er dækket af din familieforsikring, indboforsikring eller en tilstrækkelig ansvarsforsikring. Du skal måske også opfylde andre forsikringskrav.

Er du gæst vil alt vedrørende din hest være for din egen regning og risiko, så sørg for at have ansvarsforsikring, livsforsikring og sygeforsikring i orden.

Ansvar og grundlæggende dækning

Gennemgå din familie- eller indboforsikring sammen med din forsikringsagent eller dit forsikringsselskab for at sikre, at dit høhotel har tilstrækkelig ansvarsforsikring og ejendomsbeskyttelse.

Ansvarsfraskrivelse

Bemærk, at Horsebnb.dk ikke har nogen kontrol over værters og gæsters adfærd og frasiger sig ethvert ansvar. Hvis værter ikke formår at opfylde deres forpligtelser, kan det resultere i suspension af aktivitet eller fjernelse fra Horsebnb’s hjemmeside. Horsebnb.dk er ikke ansvarlig for pålideligheden eller rigtigheden af oplysninger, der findes i links eller på tredjeparters hjemmesider (herunder links til affiliates eller annoncører).

Søg

december 2021

 • M
 • Ti
 • O
 • To
 • F
 • L
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

januar 2022

 • M
 • Ti
 • O
 • To
 • F
 • L
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Max højde på hest
Pris
Tilbehør
Faciliteter

Compare listings

Sammenlign